usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
staj
Mesleki alan stajı için başvurduğum tüm firmalardan olumsuz geridönüş aldım.Kurumsal bir firmada yapmak istiyordum ama nasip olmadı.Şimdi sorum şu benim 2 tane mesleki alan stajım var seneye de muhtemelen mezun olacağım.Kurumsal bir firmada yapma şansı için stajları seneye mi saklasam yoksa bu yaz en azından 1 tanesini aradan çıkartıyım mı?
Seneye mezun olma durumum var ama olurda dersleri veremezsem yaz okulu yaparım diye düşünüyorum bu durumda da staj ve yaz okulu bir arada sıkıntı oluyor.
Fikirlerinizi merak ediyorum ,yardımcı olursanız sevinirim.


gönderen: SivaslıMakineci - 07/05/2019 - 23:59
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
ksevim25
(08/05/2019 - 00:45)
Kesinlikle birini bu yaz yapmani öneririm. Aksi halde ileride sıkışırsın. Ayriyetten kurumsal binyerde staj yapmak tabii ki güzel bi şey lakin firmalar bu adam büyük bir firmada syaj yapmış işe alalim demiyorlar o yuzden cok fazla takilma buyuk firmalar icin imkanlarini zorla lakin bu yaz buyuk bi yer olmasa bile bi stajini yapmani tavsiye ederim. Ara tatil icin buyuk firmalaea basvuruya devam edersin denk gelirse yaparsin denk gelmezse bi dahaki yaz buyuk bi firma kovalarsin

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.