usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mesleki seçmeli 6 tavsiye
bina otomasyonu
enerji yönetimi 2
iklimlendirme sistem elemanları

bu dersleri önerir misiniz,hocaları kimlerdir,çok aşırı zor mudur

bir de enerji yönetimi 1 almadım,enerji yönetimi 2 de zorlanır mıyım


gönderen: defansagel - 07/02/2018 - 21:17
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
siyah_beyaz
(07/02/2018 - 21:50)

muhendisbey
(08/02/2018 - 02:57)
endüstriyel kontrol nasıl?
maxwell
(08/02/2018 - 07:31)
enerji yonetimi 2 arkadasin dedigi gibi can yuksek olur. ama bunun sebebi sinavlarin cok kolay olmasidir. tercih edilebilir.
ozandos
(08/02/2018 - 15:57)
iklimlendirme sistem elemanları aldım geçen sene, galip hoca malum olaydan dolayı bize de etkilerini hissettirdi fakat arkadaşın dediği gibi çanı çok iyi yapar mağdur etmez diye düşünüyorum. sınavdan sonra beklediğin notu alamazsın zart diye çizer kağıdı, aldığım tek iklimlendirme dersi aynı zamanda, özet bir ders diye almıştım pişman değilim.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.