usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
makine muhendisliginde malzeme secimi
Arkadaşlar merhaba , çalıştığımdan dolayı derse gelemiyorum . Derste ne işleniyor , sınava nasıl çalışacağız ve ödev Vs veriliyor mu acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim .


gönderen: prozonal1 - 10/10/2017 - 13:38
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
Compton
(10/10/2017 - 13:53)
henüz elimizde not yok. hoca pek yazı yazdırmıyor. genelde kendisi anlatıyor slaytlar ile. derste kendin not tutarsan o şekilde gidiyor şimdilik. bu hafta ders sunumlarını paylaşacağını söyledi. paylaştığında oradan çalışabilirsin. ödev henüz vermedi. malzemelerin sınıflandırılması ve malzeme indisleri hatırladığım konular. tasarıma göre malzeme seçimi ile ilgili dersler işliyoruz.
Compton
(10/10/2017 - 13:55)
bir düzeltme yapayım. malzeme indisleri ile ilgili not paylaşımı yapılmıştı. başarılar.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.