usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
rapor alınan günler
Sınava girilir mi. 3 günlük kabul edildigi icin mecbur o kadar aldım ama çok sıkışacak sınavlar. Ilk gunü dilekçe de yazıp kabul edilsin diye 3 gün alındı dense nolur diğer günlerde girilen sınavlar okunur mu?


gönderen: Arsal - 16/05/2017 - 19:19
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
bakaramakara
(16/05/2017 - 19:55)
yanlış bilmiyosam mazeretin kabul edildikten sonra hocalara mazeret listesi gidiyo. Hocanın insiyatifine bağlı. Vizesine girsen bile mazeretine girmediğin için notuna G yazma hakkı var. Çünkü mazerete girmen gerektiği halde girmiyorsun. Hocanın tutumuna bağlı bu.
Görünmezadam
(16/05/2017 - 21:05)
Asistan öğrenci olarak çalışıyorum.
3 günlük rapor alıyorsan o günlerde sınava giremezsin.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.