usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
autocad ve tarzi programlarin egitimi veriliyormu?
Ben 1.sinifim ilerki siniflarda bu tarz cizim programlarinin egitimini okul veriyor mu yoksa disardan mi ogrenmemiz gerekiyor?


gönderen: crebboss - 11/05/2017 - 10:55
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
integral
(11/05/2017 - 11:39)
Derslerin amaci autodad, solidworks ogretmek deildir. Bunlar sadece bir aractir. Bazi derslerde kullanabilirsin bunu fakat sen programi detayli gormezsin. Eger detayli bi sekilde gorenmek istiosan kursa git ya da netten videolardan bak. Ama az da olsa fikir sahibi oliyim diosan. Bilgisayar destekli cizim, bilgisayae destekli tasarim , bilgisayar destekli imalat vs vs derslerde bu gibi programlar kullaniliyor
Jazztopher
(11/05/2017 - 15:53)
bu tarz programlarin kullanildigi pek cok ders aldim okulda. ozellikle ilyas istif bence zamani verimli kullanma ve onemli komutlari aktarma konusunda epey basarili. kurslardaki egitimle kiyaslanacak seviyede oldugunu dusunmesem de yine de az surede cok sey ogrenirsin.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.