usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
bursa beyçelik´te staj
Merhaba,
Atölye stajını Beyçelik Gestamp te yapmayı düşünüyorum. Daha önceden burada staj yapan var mıydı, önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.


gönderen: seydaaydin - 18/01/2017 - 10:47
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
c.s.
(18/01/2017 - 16:40)
Ben 2 sene önce tanıdık vasıtasıyla orada bir müdürle görüşmeye gitmiştim. O kadar yol çekip oraya gidip 15 dakika konuştuktan sonra "malesef stajyer almıyoruz " diyip göndermişti. Bana mı böyle yoksa gerçekten mi almıyorlar bilmiyorum. Alırlarsa büyük bir yer ve sana katacak elbet bir şeyleri olur. Kovala. Bol şans.
seydaaydin
(18/01/2017 - 18:31)
Teşekkür ederim
mühendis1213
(18/01/2017 - 18:49)
atölye stajını kesinlikle, "rahat" bir yerde yap, sana rahatça kullandırsınlar makineleri, öğretsinler, ilgilensinler, birebir görmene izin versinler, anahtarı, tornavidayı, çekici eline alabil, yeri geldiğinde çırak gibi çalış.. eğer yararlı olsun istiyorsan benden söylemesi.. büyük bir yer diye gidersin toplantı odasından dışarı çıkarmazlar, yüzüne bakmazlar, bırakırlar seni orada bütün gün kitap okursun.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.