usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
kondenser dizaynı bitirme
arkadaşlar bitirme tezi aldım kondenser dizaynı konusunda. hoca mbuhar, kondenser basıncı ve z değeri verip haftaya gel dedi. yani hem a305´te hem başka yerlerde yardımcı olacak kaynaklar var da, nasıl başlanır, ilk ne yapılır, nasıl ilerlenir biraz rehbersiz kaldım. yapan varsa daha önceden, örnek bir proje falan yollayabilir mi ?


gönderen: deffergratifist - 11/10/2016 - 15:20
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
omer7599
(18/10/2016 - 09:16)
yöktez den google scholar´dan falan araştırsana zibilyon tane tez vardır bununla ilgili okulun kütüphanesine de uğra, oralardan bak. basit bir google aramısyla bile bir çok şey bulursun.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.