usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
katlamalı harç?
Ders seçim esaslarında şöyle bir madde var,bu durumda önce ders seçip sonra ödeme yapmak gerekmez mi?

Öğrenim gördükleri programda, normal öğrenim süresini tamamlayan öğrenciler (lisans programları için 8.yarıyılını, ön lisans programları için 5.yarıyılını tamamlamış olanlar) bir sonraki dönemden itibaren Öğrenim Ücreti-Katkı Payının yanı sıra alacakları dersler için de kredi başına (Ücretlendirme AKTS Kredisi üzerinden yapılır) ücret ödeyeceklerdir. (18.12.2014/06-41 sayılı Senato kararı ile eklenmiştir)



gönderen: chauncey - 01/09/2016 - 14:15
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(02/09/2016 - 02:37)
Katlamalı harç kalkmış olması lazım. Muhtemelen düzeltme yapmadan yüklemişler belgeyi.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.