usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ders sildirme
2 dersi sildirmek için dilekçe verdim.mail geldi ikisi içinde silindi diye usiste ki karar bilgisi kısmında da iki ders için silindi diyor ama aldığım dersler kısmından sadece birisi silinmiş.4 kredi silinmesi gerekirken 2 kredi silinmiş görünüyor.Hala saydırılmamıs bi ders fazlam var yani.Acaba bi yanlışlık olmus olabilir mi 🙁 2saattir bakıyorum durum aynı.


gönderen: sas1 - 23/06/2016 - 14:45
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
tedstark
(23/06/2016 - 16:39)
Benim de malzeme 2 dersi 4 kere almışım dilekçede 4 ünü de yazdım silinmesi gerekiyo diye ama 3 ünü sildiler bi tanesini silmediler ben de anlamadım bu işi
sas1
(24/06/2016 - 05:20)
Anladığım kadarıyla yıldızsız olan silininince daha önce saydırılan ders yıldızsıza dönüşmüş ve kalmıs.Ders sildirmesi bile ayrı bi dert arkadas.İnşallah bi sıkıntı öıkartmazlar şimdi

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.