usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
staj yapmak yerine işe girmek?
Arkadaşlar tüm dersler bitti, staj kaldı sadece. Sorum şu çalışırken, orda staj yapıyormuş gibi gösterebilirmiyiz. Okul yapıyor sigortayı staj esnasında. Firmada sigortayı başlatacak sıkıntı olurmu.


gönderen: mecanical - 16/06/2016 - 12:34
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
RHINO
(16/06/2016 - 12:43)
staj a başlar gibi girersin işe, staj bitiminde ise kadrolu olarak işe başlarsın. eğer staj diye sana maaş vermezlerse kazanan firma olur.
n\a
(16/06/2016 - 12:55)
2 sigorta aynı anda yapılabiliyor diye biliiyorum. Ben bi firmada part time çalışıyorum. Çalıştığım zamanlardan 40 gününü staj olarak saydıracağım. Okula sordum sıkıntı yok dediler. Bence sen de bi sor.
mecanical
(16/06/2016 - 13:00)
İki sigorta aynı anda başlayabiliyorsa sıkıntı yok. 40 günlük stajı yaktılar imalci asistanlar, ondan soruyorum. Şimdi bi yerden bulurlar staj yapmamış işe girmiş derler. Uğraşmayalım boştan yere.
akkoyunlu24
(16/06/2016 - 16:00)
Sıkıntı yok iki sigorta yapılıyor. Okulada sordum keain bilgi.
abujjj
(16/06/2016 - 18:13)
iki sigorta şöyle yapılıyor çalıştığın yer seni parttime göstermiş ve sigortan 30 gün yatmamıştır kalanını okul yapmıştır. parttimeların sigortası 20 gün falan yapılır üstünü sen yada başka bi yer tamamlamazsa devlete borçlanmış gibi bişey olursun emekli olurken.

çalıştığın yer senin sigortanı 30 gün yaparsa başka bi yer(okul) sana sigorta yapamaz
liplip_163
(17/06/2016 - 11:51)
Sıkıntı olmaz.İki sigorta yapılabiliyor.
sass
(17/06/2016 - 11:54)
Bizzat ben yaptım, sıkıntı yok.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.