usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
çokkk acil!!
arkadaslar 2. ogretımım sabahtan olan derslerden sansımı denemek ıstıorum atıorum matematıkten aldıım dersı sabahtan olan derste sansımı denemedenmı sılmem lasım yoksa sabahtan olanıda alıp sonra silsem olurmu?yani dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmıyım dıe soruyorum lutfen yardım.


gönderen: chomar - 21/09/2008 - 23:35
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(21/09/2008 - 23:35)
aynı kodlu dersi iki kere alamazsın.
chomar
(21/09/2008 - 23:37)
anladım tesekkurler acaba aldıım ıkıncı ogretım dersın hemen dolma durumu nasıl olur yanı onu kaybetmem yuksek ıhtımalmıdır??

...
(21/09/2008 - 23:42)
evet kaybetme ıhtımalın var... artık cok hızlı davranman lazım

chomar
(21/09/2008 - 23:48)
saolasın.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.