usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
teknik resim
arkadaşlar teknik resim dersinin kontenjanı dolu gözüktüğünden ekleyemedim. grup işlemlerinde 4 tane teknik resim grubu var ama kodları farklı. kontenjanda boş yerler gözükmesine ragmen denedim onlarada kaydolamadm. bu olay nedir ne degildir?


gönderen: sekko - 17/09/2008 - 00:02
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
mcelik
(17/09/2008 - 00:57)
yaa eski öğrenciysen sonu 211 li olanı seçiyosun. diğer üç tanesi nedir bimiorum
Jacques
(17/09/2008 - 10:10)
ders programına bak ordakı kodu seçiosn diğer kodları secemezsın seçsen bile sonradan farkedıldığinde kalmış olursuın dikkat et ders programı yada ders alma formunda ne yazıosa odur doğrusu

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.