usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
dal seçimi
Enerji dalı için dilekçe verdim. Bölümde okuyan abilerimizden yorum bekliyorum


gönderen: der Ingenieur - 07/06/2013 - 17:36
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(07/06/2013 - 17:46)
derslere yatkınlığın ve merakın önemli kardeş. Ben de enerjiciyim çok memnunum iyiki seçmişim diyorum ama çok pişman olan arkadaşım da var. Akış,termo, turbo gibi derslere yatkınsan pişman olmazsın. Hocalardan yana da bi problem yok iyidir enerji hocaları. Senin için de hayırlısı olsun :D
der Ingenieur
(07/06/2013 - 18:04)
Teşekkürler yorum için :)
angmar
(07/06/2013 - 22:41)
Pişman olanlardan birisi de benim. Herşey ahmet dağdaş hocanın kule tipi güneş santrali projesi vermesiyle başladı. Doğru dürüst türkçe kaynak bulamayınca yapamadım. Kendi kendimi ikna ettim enerji dersleri ve projelerinin zor olduğuna. Ondan sonra maktas 2 ve maktas 3´ü konstrüksiyon ve mekanikten yaptım. Bitirmeyi imalattan aldım. Dal derslerinden de en kolaylarını almaya baktım anabilim dalına bakmaksızın. Sonuç olarak dal belgesi yalan oldu. Şimdiki aklım olsa ısıyı seçerdim. Yada genelden ısı derslerini alırdım. Aldığım dal derslerinin çoğu ısıdan zaten, zevkli ve kolay geldi bana. Kişiden kişiye değişir tabi.
Not:Isı dalında her dönem 2 proje veriliyor, onları geçtiğimi farzettim :))

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.